• Soğuk Hava Deposu

BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ…

TURKUAZ İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ

Turkuaz İklimlendirme olarak 1995 yılından bu yana sahip olduğumuz tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak müşterilerimize anahtar teslimi olarak Soğuk Hava Depoları, Endüstriyel Soğutma Sistemleri ve Market Tipi Soğutucu Reyon Dolapları gibi sistemler sağlayıp; ekipmanlar, proje, tasarım, montaj, taahhüt, Satış ve Satış sonrası teknik servis hizmetleri vermektedir.


İletişime geçin

hizmetlerimiz

soğuk hava deposu

İşletmenize en uygun Soğuk Hava Deposunun projelendirilmesi ve en kısa zamanda tarafınıza teklif halinde sunulmasını amaçlamaktayız. Gıdalar uygun koşullarda depolanınca taze haldeki niteliklerini bir süre, önemli ölçüde korurlar. Uygun koşullar, sıcaklık ve bağıl nemin ayarlanması ile sağlanır.

et ve şarküteri reyonları

Dıştan ve içten motor seçeneği,
Fan üflemeli soğutma sistemi,
Otomatik defrost,
Buğulanma önleyici fan sistemi,
Dijital gösterge ve termostat…

merkezi sistem soğutma cihazları

Soğuk ve donmuş market reyonları veya muhafaza odaları şartlarına uygun çok geniş kapasite aralığında üretilmektedir. Proje bazında özel olarak da dizayn edilebildiğinden, çok fonksiyonlu soğutma ihtiyaçlarına cevap verebilmektedirler.

monoray sistemli kapılar

Kapı Kanadı: Hiç ahşap malzeme kullanılmadan iki sac arasına 42 (+/-2) dansite poliüretan enjekte edilerek üretilmektedir.
Kapı Kalınlığı: Soğuk depolarda 92 mm, Donmuş muhafaza depolarında 120 mmdir.

monoblok soğutma cihazları

Monoblok soğutma üniteleri, hermetik kompresörlü ve hava soğutmalı kondenserlidir. Cihaz kompakt tip olup tüm ekipmanları montajlı ve gaz şarjı yapılmış olarak sevk edilir. Dış hava şartlarına uygun olarak kasetlenmiştir. Sıcak gaz defrost sistemi mevcuttur.

soğuk oda panelleri

Soğuk Depo Panelleri işlevlerine ve kullanıldıkları yerlere göre dört gruba ayrılmaktadır. Soğuk Hava depolarında kullanılan bu paneller dayanıklılığı, montaj kolaylığı ve teknik nitelikleri açısından ısı izolasyonun da mükemmel sonuçlar vermektedir.

SOĞUTMA GRUPLARI


Split Soğutma Cihazı